hu

Élelmiszeripar

Az élelmiszeriparban rengeteg gumialkatrészt használnak, cégünk pedig kész minden felmerülő igényt kiszolgálni.

Az élelmiszeripar gépi környezete gondos és aprólékos tervezést igényel. A SIC-nél különös figyelmet fordítunk arra, hogy termékeink minden előírásnak és követelménynek megfeleljenek. Minden, az élelmiszeriparnak gyártott termékünk FDA tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a tanúsítvány igazolja, hogy a gumi alkatrészeink – minőségi alapanyaignak és professzionális gyártási folyamataiknak köszönhetően – nem lépnek kémiai kapcsolatba az étellel. Fontos számunkra a megbízhatóság, ezért folyamatosan, naprakészen igazodunk az FDA előírásokhoz az általunk használt vegyi anyagok tekintetében is. Termékeink nem bomlanak vagy mállnak, ezzel szennyezve az ételt. Cégünk elkötelezett az élelmiszeriparban használt gumi termékek fejlesztésében és tökéletesítésében. Kifejezetten az élelmiszeripari termékek gyártásához fejlesztettünk ki gumigolyókat és egyéb vibrációs osztályozókban használható gumi alkatrészeket. Több évtizedes tapasztalatunk van csokoládé öntőformák gyártásában és egyéb szilárd FMCG termékek öntőformáiban is. Ezenkívül folyamatosan fejlesztjük speciális platina katalizátoros szilikonjainkat, amelyek előnye, hogy nem tartalmaznak ként.

Elérhető technológiák

Az ételipar számára való gyártás különleges odafigyelést igényel, ezért támaszkodunk a legmodernebb és legmegbízhatóbb technológiákra.

Logisztika és minőségmenedzsment

Cégünk nem csupán a különböző gumialkatrészek gyártására vállalkozik, hanem azok teljeskörű szállítmányozására is. Partnereinkkel együttműködve az évtizedek során megbízható, pontos és átfogó logisztikai rendszert fejlesztettünk ki. Minden termékünkre vállalunk szállítást bármilyen mennyiségben és ütemezésben. A felmerülő legspeciálisabb szállítmányozási igények sem jelentenek problémát, ugyanis a legmodernebb logisztikai módszerekkel dolgozunk. Amennyiben ez csökkenti a raktározási költségeit, lehetőség van just in time szállítás igénybevételére. Cégünk továbbá felkészült és elég tapasztalattal rendelkezik ahhoz is, hogy minket válasszon OEM partnerének. Sürgősségi rendeléseket is fogadunk, cégünk mindenben alkalmazkodik igényeihez.

 • Just in time
 • Oem services
 • mrp
 • Készletalapú
  előrejelzés
 • Iso 9001
 • Crm
 • Fifo
 • Csomagolás
  technika
 • Eoq
 • Pokayoke
 • Ppap

Ügyfeleink

Cégünk büszke arra, hogy a világ legnagyobb vállalatai tüntették már ki bizalmukkal, de fontos alapelvként kezeljük a diszkréciót is. A világmárkák mellett több, kisebb céggel is dolgoztunk már együtt.

Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.