hu

Gumidugók

A PLUGTITE újgenerációs, karbantartáskor használt gumidugók gyártója. Évekre visszanyúló együttműködésünk teszi lehetővé, hogy a legbiztonságosabb tömítési megoldásokat nyújtsuk ügyfeleink számára.

Partnerünk a PLUGTITE

plugtite

A PLUGTITE három modellt fejlesztett ki, hogy a különböző iparágak eltérő igényeit lefedje, melyek a Plugtite™ Industrial, Plugtite™ Heat Resistant and Plugtite™ Hygiene. Évtizedes tapasztalataikat felhasználva alkották meg saját keverékeiket. Termékeiket csak ajánlani tudjuk, mivel tökéletes zárást biztosítanak. Még extrém körülmények között is megőrzik formájukat. Az anyag rendkívül tartós, nem reped, zsugorodik vagy színeződik el, még akkor sem, ha tartósan jelentős mennyiségű napfénynek van kitéve. Használata roppant egyszerű, az elhelyezés és kioldás egy egyszerű össze- és benyomással történik. Minden dugót három méretben forgalmazunk: kicsi (2 mm- 14 mm), közepes (5 mm- 24 mm) és nagy (15 mm – 45 mm).
Ha bármilyen kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban, forduljon közvetlenül a gyártóhoz!
Kattintson az alábbi linkre és látogasson el a gyártó webhelyére további információkért a Plugtite dugókról!

Használata

A gumidugók fő funkciója, hogy fontos gépalkatrészeket védjenek meg a szennyeződésektől szállítás során, vagy a különböző időjárási behatásoktól. Különböző mechanikai elemeket szintén gyakran gumidugóval zárnak le, a porbevonatolás idejére. Gumidugóink mind formatartók.

A SIC Hungary Gumiipari Kft. kiemelt tevékenysége az alábbi iparágak számara történő folyamatos gyártás, beszállítás:

Modellek

Plugtite™ Industrial

Ezt a modellt kifejezetten ipari felhasználásra fejlesztették ki. Az ipari gumidugókat leggyakrabban a gépek szervizelése és karbantartásakor használják. A vulkanizált gumi tökéletes tömítést biztosít folyadékokkal szemben, például hidraulikus folyadékok vagy vegyi anyagok esetén, megelőzve a szivárgást. A gumi nem reagál az iparban gyakran alkalmazott vegyi anyagokkal, amely a tökéletes tömítéssel kombinálva jelentősen csökkenti a szennyeződés valószínűségét. Ezenkívül az ipari modell egy kimondottan tartós gumiból készül, amely extrém körülmények között se reped meg. Használata -25 °C és 90 °C között ajánlott, így a karbantartási munkák elvégzésére egy igencsak széles ablak biztosított.

Plugtite termékoldal
Plugtite™ Heat Resistant

A Plugtite™ Heat Resistant modell akár a 230 °C-os hőnek is képes ellenállni. Első sorban elektrosztatikus vezetékekhez és öntőformákhoz ajánljuk. A szélsőséges körülmények miatt a hőálló dugók olaj- és vegyi anyag ellenállása is jóval nagyobb, mint más dugóké. Kiváló, szivárgásmentes szigetelést biztosítanak magas hőmérsékleten is, repedés vagy rongálódás nélkül.

Plugtite termékoldal
Plugtite™ Hygiene

A Plugtite™ Hygiene modellt az élelmiszeripar szigorú előírásait figyelembe véve fejlesztették ki. Kifejezetten olyan felhasználásra tervezték, ahol meg kell felelni az FDA-szabványoknak. A Plugtite™ Hygiene-nek köszönhetően minden kényes munkaterület tisztán tartható. A vulkanizált gumi tökéletes tömítést biztosít, megelőzve bármely szivárgást vagy szennyeződést. A terméket elsősorban gépek karbantartásakor használják. A keverék nem reagál olajokkal és vegyszerekkel, ami alapvető fontosságú az élelmiszer-gyártás során. A Plugtite™ Hygiene -25 °C és 90 °C között használható.

Plugtite termékoldal

Tulajdonságok

Nagyon magas hőtűrés

Nagyon magas hőmérsékleten, akár 300 °C-on is, tökéletes tömítést biztosítanak.

Nem hagy nyomot

Fém vagy üveg felületekről való eltávolítása után nem hagy nyomot.

Nem bomlik

A SIC egyedi gumi dugói nem mállanak szét és nem bocsátanak ki olyan anyagokat, amelyek a velük érintkező tárgyakat károsítanák.

Nem reaktív

Nem lépnek kémiai kapcsolatba más anyagokkal.

Mérettartó

Gumi dugóinkat úgy gyártjuk, hogy nagyon magas nyomásnak is ellenálljanak. Az ASTM D395 követelményeknek megfelelően megtartják eredeti alakjukat akár 40%-os nyomás alatt is.
A compression set mérésről itt olvashat.

Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.