hu

Tömítések

Alkalmazás

Ezeket a mechanikus tömítéseket általában szivárgás megakadályozása érdekében, vagy az egymáshoz csatlakoztatott alkatrészek közötti tér kitöltésére használják.

A SIC Hungary, mint vezető gumi tömítés gyártó, széles választékát kínálja a masszív és ellenálló gumitömítéseknek, a különböző iparágak sajátos szükségleteinek kielégítésére.

A SIC Hungary Gumiipari Kft. kiemelt tevékenysége az alábbi iparágak számara történő folyamatos gyártás, beszállítás:

Tulajdonságok

Stancolás

Közepes és nagy mennyiségű cső tömítéseket gyakran stancolással állítanak elő. A stancolás egy olyan módszer, amikor a tömítések formáját nagyobb gumi lemezekből vagy tekercsekből vágják ki, lapos gumi elemeket állítva elő belőlük.

Vízsugaras vágás

Egy másik, gyakori előállítási mód a vízsugaras vágás. Ez biztosítja a gyors és rugalmas megoldást arra, hogy komplex gumialkatrészeket készítsünk, miközben az anyag megőrzi alapvető tulajdonságait.

Préselés, vulkanizálás

A tömítéseket lehet öntéssel is készíteni. Ez lehetővé teszi a teljesen egyedi tömítésformákat, az öntőforma alakjától függően.

Technológiák vegyítése

A SIC Hungary egyedi technológiai felszereltségének köszönhetően képesek vagyunk a fenti technológiákat kombinált módon alkalmazni, hogy ritka és egészen különleges gumitermékeket is elő tudjunk állítani, a legegyedibb megrendelések teljesítése céljából.

 

Kapcsolódó cikkek

PRÉSELÉS VAGY FRÖCCSÖNTÉS

Préselés vagy fröccsöntés? Erre a kérdésre nem létezik helyes válasz. Olvassa el cikkünket, melyből megismerheti mindkét gyártási technológia előnyeit és hátrányait és azt, hogy mikor melyiket a jobb választás!

Tovább
MITŐL OLYAN NÉPSZERŰ A NEOPRÉN, A SZINTETIKUS GUMI?

A sportnadrágoktól a súlyzók borításán át a mindennapi életben is számos alkalommal találkozunk neoprénnel. De mi teszi ezt a az anyagot ennyire sokoldalúvá? És melyek azok az iparágak, amelyek felismerték ezt a tulajdonságát? A következőkben a neoprénről lesz szó. Az alábbiakban részletesen kifejtjük, minek köszönheti ez a kiváló anyag a népszerűségét.

Tovább
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.