hu

Tömítések

Alkalmazás

Ezeket a mechanikus tömítéseket általában szivárgás megakadályozása érdekében, vagy az egymáshoz csatlakoztatott alkatrészek közötti tér kitöltésére használják.

A SIC Hungary, mint vezető gumi tömítés gyártó, széles választékát kínálja a masszív és ellenálló gumitömítéseknek, a különböző iparágak sajátos szükségleteinek kielégítésére.

A SIC Hungary Gumiipari Kft. kiemelt tevékenysége az alábbi iparágak számara történő folyamatos gyártás, beszállítás:

Tulajdonságok

Stancolás

Közepes és nagy mennyiségű cső tömítéseket gyakran stancolással állítanak elő. A stancolás egy olyan módszer, amikor a tömítések formáját nagyobb gumi lemezekből vagy tekercsekből vágják ki, lapos gumi elemeket állítva elő belőlük.

Vízsugaras vágás

Egy másik, gyakori előállítási mód a vízsugaras vágás. Ez biztosítja a gyors és rugalmas megoldást arra, hogy komplex gumialkatrészeket készítsünk, miközben az anyag megőrzi alapvető tulajdonságait.

Préselés, vulkanizálás

A tömítéseket lehet öntéssel is készíteni. Ez lehetővé teszi a teljesen egyedi tömítésformákat, az öntőforma alakjától függően.

Technológiák vegyítése

A SIC Hungary egyedi technológiai felszereltségének köszönhetően képesek vagyunk a fenti technológiákat kombinált módon alkalmazni, hogy ritka és egészen különleges gumitermékeket is elő tudjunk állítani, a legegyedibb megrendelések teljesítése céljából.

Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.