hu

SIC

A közép-európai térség piacvezető gumigyártójaként a SIC Hungary egyedülálló minőségű gumitermékeket állít elő házon belül, valamint speciális termékfejlesztési és gyártói megoldásokat biztosít ipari vállalatoknak egyedi igények alapján. Cégünk telephelye a Mátra lábánál fekvő Pásztón, Budapesttől 80 km-re található, így nyújtva stratégiai elhelyezkedést versenyképes logisztikai megoldást ipari termelőcégeknek Európa-szerte. Technológiáink, gépparkunk folyamatos fejlesztésének és modern logisztikai elveinknek köszönhetően nem csak a helyi cégeket, hanem Németország, Svájc, Franciaország és akár Skandináv országok ipari vállalatait is hosszútávon, minőségi módon ki tudjuk szolgálni.

Technológiáink folyamatos frissítése mellett nagy hangsúlyt fektetünk alapanyagaink fejlesztésére is, hogy partnereinknek valóban olyan gumimegoldásokat adjunk át melyekre bátran építhetnek termelési szisztémáikban. Számos multinacionális nagyvállalat stabil partnereként professzionális logisztikai szolgáltatást is nyújtunk.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy megbízható, kiszámítható és hosszútávú partneri kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel. Különösen büszkévé tesz bennünket, hogy több, immár 50 éve tartó partneri együttműködésünk van ipari cégekkel. A mögöttünk álló több, mint 80 évben sikeresen bizonyítottuk számukra, hogy a SIC mindig a legtökéletesebb megoldást nyújtja, ha ipari gumira van szükség.

Munkatársaink

Zoltán Bakallár

Értékesítési vezető

Email küldése
Zsolt Molnár

Minőségirányítás és K + F

Email küldése
Zsolt Pádár

Termelés és minőségirányítás vezető

Email küldése
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.