hu

Autóipar

Cégünk kiemelkedő szaktudással és technikai apparátussal rendelkezik ahhoz, hogy bármilyen, az autóiparban felmerülő gumiigényt kielégítsen.

Bármilyen csőátmérőt ki tudunk alakítani a végtermék méretétől függően. Az autóipari környezetre felkészülve szinte bármilyen kémiai ellenállást el tudunk érni legyen az olaj, gázolaj, benzin, hűtővíz vagy fékfolyadék. Cégünk elkötelezett a folyamatos kutatás és fejlesztés terén, ezért folyamatosan végzünk olyan teszteket és analíziseket az átalunk gyártott autóipari termékeken, amelyekre külön nem kértek fel minket.

A megbízhatóság a minőségi alapanyagoknál kezdődik. Fontosnak tartjuk ezért, hogy olyan, kizárólag megbízható világmárkák termékeivel dolgozzunk, mint például a Wacker, a Momentive vagy az LG. Ez az elv nyújtja a biztos alapot egy olyan termékhez, amelyben tökéletesen megbízhat. Évtizedes munkánk során felismertük, hogy minden megrendelőnek egyedi igénye van. Küldetésünk ezért, hogy ezeket az igényeket felmérjük az átfogó kiszolgálás érdekében. A testreszabott szolgáltatások jegyében képesek vagyunk pontosan a tervezett igénybevételre fejleszteni termékeinket, illetve azok anyagminőségében is igazodunk a gépgyárak által használt hűtőanyagokhoz.

A SIC-nél a különös hangsúlyt fektetünk a tartós minőségre. Gyártási műveleteinket a különböző szakmai normáknak és követelményeknek megfelelően vizsgáljuk és teszteljük. A gyártás alatt és után is szigorú minőségellenőrzéseket folytatunk le a termékeknél. Ennek köszönhetően termékeink mind a DIN/ASTM/SAE standardok fölött teljesítenek, miközben meghaladják ügyfeleink elvárásait is. Cégünk teljeskörű nyomon követhetőséget kínál. Ügyfeleink végigkövethetik a gyártás lépéseit az elejétől a végéig.

A tesztelés és minőségellenőrzés magában foglalja:

Az alapanyag 100%-os tesztelése a gyártás előtt (reometrikus vizsgálatok is)

A vastagság és egyéb, az ügyfél által meghatározott tulajdonság statisztikai folyamatellenőrzése

Idő és időjárás ellenőrzés a csövek hőkezelése közben és után

100%-os szemrevételezés (utolsó vizsgálat)

Dimenziós- és töréstesztek (nyomásállóság) mintavételezési tervenként

Teljeskörű lekövethetőség (ERP rendszereink segítségével)

Életciklus-vizsgálatok (nyomásvizsgálat folyamatos, 220 Celsius fokos hőmérsékletben a csövön belül és kívül)

Egyéb teszteket is elvégzünk az ügyfél kérésére. Például ózon, termikus, ütés, sóspray a fém alkatrészeken, porállóság, stb.

Elérhető technológiák

Az autóipar sajátosságait figyelembe véve választjuk ki azokat a szigorúan legjobb technológiákat, amelyeket felhasználunk a gyártás során.

Logisztika és minőségmenedzsment

Cégünk nem csupán a különböző gumialkatrészek gyártására vállalkozik, hanem azok teljeskörű szállítmányozására is. Partnereinkkel együttműködve az évtizedek során megbízható, pontos és átfogó logisztikai rendszert fejlesztettünk ki. Minden termékünkre vállalunk szállítást bármilyen mennyiségben és ütemezésben. A felmerülő legspeciálisabb szállítmányozási igények sem jelentenek problémát, ugyanis a legmodernebb logisztikai módszerekkel dolgozunk. Amennyiben ez csökkenti a raktározási költségeit, lehetőség van just in time szállítás igénybevételére. Cégünk továbbá felkészült és elég tapasztalattal rendelkezik ahhoz is, hogy minket válasszon OEM partnerének. Sürgősségi rendeléseket is fogadunk, cégünk mindenben alkalmazkodik igényeihez.

 • Just in time
 • Oem services
 • mrp
 • Készletalapú
  előrejelzés
 • Iso 9001
 • Crm
 • Fifo
 • Csomagolás
  technika
 • Eoq
 • Pokayoke
 • Ppap

Ügyfeleink

Cégünk büszke arra, hogy a világ legnagyobb vállalatai tüntették már ki bizalmukkal, de fontos alapelvként kezeljük a diszkréciót is. A világmárkák mellett több, kisebb céggel is dolgoztunk már együtt.

Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.