hu

Szerszámok

Mi a présszerszám?

Préselésnek nevezzük azt az ipari eljárást melyben a még formálható, vagy egészen folyékony gumi alapanyag egy meghatározott méretbeli és formai beállításokkal rendelkező gépüregbe kerül, melyet szerszámnak nevezünk. A szerszám mérete és formája határozza majd meg a végtermék tulajdonságait.

A SIC képes akár egyedi szerszámok elkészítésére is, mellyel specifikus, csak az Ön számára kifejlesztett termékek gyárthatók. Szerszámainkat a piacon elérhető legmagasabb minőségű aluminium összetevőkből készítjük, mely garantálja az Ön gumitermékeinek formatartóságát és ellenállóságát. Az általunk elkészített új, egyedi szerszám azonnal beilleszthető az Ön termelési rendszerébe. Az átadott szerszámot természetesen tároljuk és karban is tartjuk, szervizelését teljeskörűen biztosítjuk.

Egy minőségi termék gyártása elképzelhetetlen lenne egy tesztelt, üzembiztos szerszám nélkül. A szerszámokra tehát egyfajta befektetésként tekintünk, melyek hozamát a hosszútávú, minőségi termékgyártás jelenti.

Hogyan vásárolhatok szerszámot?

A SIC örömmel készít az Ön számára is szerszámot gumi vulkanizáláshoz, különös figyelmet fordítva az Ön iparágának specifikus követelményeire. Árajánlatainkban minden alkalommal feltüntetjük a szerszám díját is. A szerszámkészítés finanszírozásának alapvetően két módja létezik.

Megfizetheti a szerszám díját egy összegben. Komplexebb üzleti konstrukcióként, a szerszámgyártás díja beépíthető a termékekbe, melyeket a szerződés szerint Önnek gyártunk majd. Ezesetben az Ön számára gyártott, egyedi gumitermékek ára tartalmazza az egyedileg készített szerszámét is – ezzel jóval költséghatékonyabb finanszírozási konstrukciót biztosítva Önnek.

Szerszám-transzfer program

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a különféle külső szerszámok befogadása terén is. Amennyiben Ön már rendelkezik egy, vagy több fix méretű és formájú vulkanizációs szerszámmal, akkor sem kell aggódnia! Ha megbíz bennünket gumitermékei gyártásával, mi mindent megteszünk, hogy szerszámának átvétele során időt és pénzt takarítsunk meg Önnek. Az átvétel a következő lépések alapján történik:

 • Előzetes felmérés, bevizsgálás

  Minden fontos információt begyűjtünk és feldolgozunk az Ön szerszámával kapcsolatban

 • Szállítás

  Munkatársaink örömmel segítenek Önnek a szerszám szakszerű átköltöztetésében

 • Tesztelés

  Szerszámát egy gyors, de alapos tesztelési procedúrának vetjük alá, elemezzük annak működését

 • Adaptáció

  Amennyiben a teszteredmények kielégítőek és a paraméterek megfelelnek, szerszámát üzembe helyezzük és meg is kezdjük vele a sorozatgyártás

Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.