hu

Terméktervezés

Kutatás-fejlesztés

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy technológiáink és termékeink egyre jobb minőséget, magasabb ellenállást és hosszabb szavatosságot érjenek el. A SIC kutatás és fejlesztés központjában új technológiai módokat és mérnöki megoldásokat keresünk. Eredményorientált megközelítésünk révén még a legösszetettebb problémákra is megoldásokat találunk.

Egyedi megoldások

Bátran keressen minket komplex és gyors megoldást igénylő problémáival. Cégünk magasszintű szakmai tanácsadást kínál, kipróbált módszereink alapján. Akár egyedi felhasználásra, akár egy termék speciális alkatrészeként van szüksége gumira, a SIC-nél mind a szaktudás, mint pedig a technológiai háttér megvan ahhoz, hogy elkészítsük amit elképzelt.

Gumitermékek tervezése

Miután megtaláltuk az igényeinek tökéletesen megfelelő alapanyagot és technológiát, professzionális termékkonstrukciós terveket készítünk. 3D modelleket készítünk, melyek méret- és formaarányosak a tervezett gumi termékkel. Ezen felül a termék különböző felhasználás során mért ellenállási tulajdonságairól és várható viselkedéséről is részletes, írásos dokumentumokat bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére.

Prototípus gyártás

Egyedi gumitermékének megtervezését követően a műszaki megoldás végső prezentációja következik: a SIC legyártja terméke első prototípusát. Ezeket minden esetben már tesztelt anyagokból készítjük el úgy, hogy az a végső terméket minden szempontból reprezentálja.

Prototípus tesztelése és analízise

A prototípus legyártása után a terméket professzonális tesztelési és elemzési folyamatoknak vetjük alá, hogy az alapanyagok és a felépítés biztosan illeszkedjen az Ön által használt ipari környezethez. A tesztelési eljárás után egy dokumentumot bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére, amely tartalmazza a hő-, rugalmasság-, törés- és további tesztek eredményeit.

Gyártás

A fenti lépések után az Ön egyedileg elkészített gumi terméke készen áll a sorozatgyártásra. A fejlesztésen és tervezésen túl, a SIC Hungary frissen elkészült termékeinek szállítására is fel van készülve. Cégünk komoly logisztikai apparátussal rendelkezik, ezzel juttatja el a legyártott termékeket ügyfeleihez. Gumi termékét akár limitált számban, akár tömegtermelésben szeretné gyártani, a SIC elkészíti és szállítja Önnek a megfelelő időben és a szükséges mennyiségben.

Kapcsolat

Zoltán Bakallár

Értékesítési vezető

Email küldése
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.