hu

Szakértelem

A Közép-Európai egyik legnagyobb ipari gumibeszállítója, a SIC Hungary Gumiipari Kft. 80 év szakmai tapasztalata, fejlett technológiái és jelentős belső gyártókapacitása révén szinte bármilyen iparág számára képes egyedileg tervezett, speciális alkalmazásra optimalizált gumitermékeket előállítani. Termékeink tökéletesen megfelelnek a különböző minőségirányítási követelményeknek és standardoknak. Gumigyárunkban a megfelelő anyagösszetétel kifejlesztésétől a terméktervezésen át a speciális gyártástechnikai megoldások kivitelezéséig mindent ügyfeleink egyedi igényei alapján végzünk. Célunk, hogy Ön olyan gumitermékhez jusson, amelyre bátran epíthet.

 • 80 év tapasztalat
 • Házon belüli gyártás
 • Fejlett logisztikai módszerek
 • Felhasználási célok figyelembe vétele
 • DIN 7715

  Az ipari gumitermékek mérettűrési paramétereit a DIN 7715 német standard szabályozza. A termékfejlesztési és gyártási folyamatok során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy termékeink tökéletesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

 • ISO 3302

  Az ISO (International Organization for Standardization – Nemzetközi Szabványügyi szervezet)  koordinálja a különböző országok szabványügyi szervezetek munkáját. Az ipari felhasználású gumitermékek formai tűréseit, paramétereit az ISO 3302 határozza meg. Termékeink pontosan megfelelnek az ISO 3302-ben rögzített elvárásoknak.

 • ASTM

  Az amerikai minőségirányítási testület az ASTM (American Society for Testing and Materials) követelményei kiterjednek gumigyárunk működésére, a termelés módjára. A termelési folyamataink részletekbe menően megfelelnek az AST követelményrendszerének is – így biztosítva megbízható minőséget partnereinknek.

Technológiai előnyök

Alkalmazás

A világon a legtöbb ipari tevékenység olyan gépek használatával zajlik, melyeknek szerves részét képezik különböző gumielemek. A SIC Hungary jól ismeri a gyártóipar legkülönfélébb területeit és az azokhoz kapcsolódi ipari gumi-igényeket. Míg mások az Ön cégét kívánják meglévő termékpalettájukhoz igazítani, mi az Ön üzletágának egyedi igényeihez szabjuk termékeinket.

Mérnökeink annak részletes és pontos figyelembevételével fejlesztik újabbnál újabb gumitermékeinket, hogy azok az adott iparágak működésében hatékonyan, biztoságosan és hosszútávon megbízható módon elfoglalják a helyüket.

A SIC Hungary Gumiipari Kft. kiemelt tevékenysége az alábbi iparágak számara történő folyamatos gyártás, beszállítás:
Egyedi gyártású gumialkatrészek

Egyedi gumitermékeket fejlesztünk az Ön iparága egyedi igényei alapján. Akár egy standard gumialkatrészről akár egy egészen speciális, ritka megoldásról van szó, cégünk átfogóan megtervezi, legyártja és beszállítja az elképzelt gumiterméket. Amit esetleg még nem talál meg meglévő termékeink közül, azt igényei ismertetését követően rövid időn belül megtervezzük és elkészítjük Önnek.

Saját tulajdonú géppark – Magas gyártókapacitás

A közép-európai térség szívében, Pásztón való stratégiai elhelyezkedésünknek köszönhetően egyedülálló minőséget képviselünk, versenyképes áron. Az elmúlt évtizedek során gép- és eszközparkunk évről-évre fejlődött, folyamatosan bűvült. Korszerű, saját tulajdonú gépállományunknak köszönhetően bármilyen európai ipari nagyvállalat beszállítói láncában megálljuk a helyünket és komplex szolgáltatást vagyunk képesek nyújtani – a tervezéstől a kivitelezésig.

Összes felszerelés megtekintése

 

Kapcsolódó cikkek

Mitől olyan népszerű a neoprén, a szintetikus gumi?

A sportnadrágoktól a súlyzók borításán át a mindennapi életben is számos alkalommal találkozunk neoprénnel. De mi teszi ezt a az anyagot ennyire sokoldalúvá? És melyek azok az iparágak, amelyek felismerték ezt a tulajdonságát?

Tovább
Hogyan válasszuk ki a megfelelő gumikeveréket – Átfogó bemutató

Gumitermékeknél a minőséget két tényező határozza meg: az anyag, azaz a gumikeverék, és a gyártás folyamata. Amennyiben feltételezzük, hogy a gyártási folyamatba nem csúszott hiba, akkor a gumikeverék kiválasztásában rejlik a siker kulcsa. Az emberi komoly meghibásodásokhoz is vezethet, legyen szó számítási tévedésről a tervezési szakaszban vagy a szerelés során bekövetkezett pontatlanságról.

Tovább
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.