hu

Tömlők és könyékcsövek

Mint a közép-európai térség vezető szilikoncső gyártója pontosan tudjuk, hogy az ipari gumicsövek és tömlők folyamatos és speciális igénybevételnek vannak kitéve. A SIC-nél olyan gumicsöveket és tömlőket gyártunk, amelyek minden mechanikai, hőmérsékleti vagy nyomásbehatásnak tökéletesen ellenállnak. Szaktudásunknak és technológiáinknak köszönhetően az elmúlt 20 év alatt a kontinens egyik legmeghatározóbb szilikoncső gyártójává sikerült válnunk.

Általános használat

Az ipari szilikon csövek lényeges elemei a nagyteljesítményű gépeknek. Egy átlagos csőhöz hasonlítva, a mi prémium minőségű szilikon csöveinknek egyedülállóan magas hőálló tulajdonságai vannak (250°C-ig), így pedig sokkal hosszabb az élettartamuk és magasabb az üzembiztonságuk. Nagy nyomásnak való ellenállás érdekében megerősített csöveket gyártunk, amelyeket a leggyakrabban kamionokban, motorokban, hajókban, repülőkben és más járművekben használnak.

Minden szög elérhető

Széleskörű hőmérséklet tartományok

Egyedi átmérő és hosszúság

Speciális igények szerint

Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.