hu

Tömlők és könyékcsövek

Mint a közép-európai térség vezető szilikoncső gyártója pontosan tudjuk, hogy az ipari gumicsövek és tömlők folyamatos és speciális igénybevételnek vannak kitéve. A SIC-nél olyan gumicsöveket és tömlőket gyártunk, amelyek minden mechanikai, hőmérsékleti vagy nyomásbehatásnak tökéletesen ellenállnak. Szaktudásunknak és technológiáinknak köszönhetően az elmúlt 20 év alatt a kontinens egyik legmeghatározóbb szilikoncső gyártójává sikerült válnunk.

Általános használat

Az ipari szilikon csövek lényeges elemei a nagyteljesítményű gépeknek. Egy átlagos csőhöz hasonlítva, a mi prémium minőségű szilikon csöveinknek egyedülállóan magas hőálló tulajdonságai vannak (250°C-ig), így pedig sokkal hosszabb az élettartamuk és magasabb az üzembiztonságuk. Nagy nyomásnak való ellenállás érdekében megerősített csöveket gyártunk, amelyeket a leggyakrabban kamionokban, motorokban, hajókban, repülőkben és más járművekben használnak.

Minden szög elérhető

Széleskörű hőmérséklet tartományok

Egyedi átmérő és hosszúság

Speciális igények szerint

 

Kapcsolódó cikkek

Szilikoncső kopáskontrollal

A szilikoncsövek kopásával számos építőipari vállalat harcol nap mint nap. A kopás abból adódik, hogy a szilikoncsövön keresztüljutó anyag súrlódik a cső falával és folyamatosan vékonyítja azt, egészen addig, amíg el nem ér egy kritikusan alacsony szintet. Ilyen probléma esetén egy hatalmas gép szétszerelése hasonlóan magas költségekkel járhat.

Tovább
Fényes vagy textúrált felületű tömlőt és könyékcsövet válasszunk?

Gondolkozott már azon, hogy mi lehet a különbség a fényes és durvább felületű csövek között? Eláruljuk, nem csak a megjelenés! Amikor a cső rendeltetéséről van szó, a felület döntő tényező. Elmagyarázzuk, miért.

Tovább
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.