hu

Átviteli eljárás

Definició

A kompressziós eljárástól eltérően az átviteli eljárás során a végtermék nem közvetlenül a szerszámüregben nyeri el végleges formáját. Az előkészített alapanyag a préselés során különböző transzferútvonalakon keresztül jut a szerszámba, ahol a magas nyomással és hővel történő vulkanizálási folyamat lezajlódik. Az átviteli eljárás egyesíti az injekciós és kompressziós technológiák működését, ezzel egy rendkívül hatékony és gyors megoldást nyújtva számos iparág számára.

Szakértelem

Az átviteli eljárás kiválóan alkalmas olyan, közepes méretű ipari gumitermékek gyártására, melyek alkalmazása során pontos precíziós illesztésre van szükség. A technológia szintén támogatja a komplexebb, speciálisabb formájú gumiegységek gyártását. Az átviteli eljárás szignifikánsan csökkenti a gyártási időt, így alkalmazása révén még hatékonyabb és eredményesebb termelés érhető el.

Technológiai előnyök

Alkalmazás

Az átviteli eljárással gyártott gumitermékek fromatartók, élesebb, pontosabb élekkel és sarkokkal rendelkeznek, így a szűkebb mérettűréseknek is tökéletesen eleget tesznek. Iparágak tucatjai előszeretettel használnak átviteli eljárással készített gumi végtermékeket. A SIC Hungary több ipari vállalatot lát el minőségi, a termelést támogató, átviteli eljárással gyártott gumialkatrészekkel.

A SIC Hungary Gumiipari Kft. kiemelt tevékenysége az alábbi iparágak számara történő folyamatos gyártás, beszállítás:
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.