hu
SIC HUNGARY

Gumigyárunk közel egy évszázados tapasztalattal felvértezve nyújt megoldást gumi termékek tervezésére és gyártására.

Technológia

Több, mint 80 év tapasztalatának köszönhetően számos egyedülálló technológiai megoldást fejlesztettünk ki. Így olyan, tesztelt gumitermékeket gyártunk, melyek nem csupán megfelelnek az iparági standardoknak, hanem az egészen speciális igénybevételek során is tökéletesen szolgálják Önt és cégét.

Termékeink

Széles termékpalettánkban megtalálja a standard méretű és formájú gumielemeket. Abban az esetben sem kell aggódnia, ha termékeink között nem lát olyat ami az Ön konkrét problémájára megoldást jelent. A kívánt gumitemréket egyedileg megtervezzük, lefejlesztjük és gyártjuk Önnek!

Iparágak

Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik ipari cégek minőségi kiszolgálásában. Pontosan ismerjük ügyfeleink szakmai kihívásait, technológiáit, mechanikai és egyéb igénybevételeit, ennek köszönhetően olyan gumialkatrészek gyártásával és beszállításával támogatjuk őket, amelyek pontosan illeszkednek a különböző műszaki környezetekbe.

Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.