hu

Nagynyomású levegőt szállító csövek

-
-56° celsius
+
+250° celsius
or
+160° celsius

Hőmérséklet
tartomány

Általános alkalmazás

Szilikon turbófeltöltőinket / CAC csöveinket úgy fejlesztettük ki, hogy mindig megfeleljenek a SAE J20 A osztályú követelményeinek. Szilikon csöveink különböző méretekben és alakokban rendelhetők, így bármilyen motorra szerelt töltőlevegő-hűtő rendszert össze tudnak kötni. Töltőcsöveinket csavart formákban is gyártjuk, amely tökéletesen elviseli a rezgéseket és akár egyenetlenségek között is jól funkcionál.

Töltőcsöveket kétféleképpen lehet gyártani. A meta-aramiddal megerősített szilikoncsövek -56 és +250 Celsius fok közötti hőmérsékleten ellenállók. A poliészterrel megerősített csövek -56 és +180 fok között alkalmazhatók.

Tulajdonságok

Anyagok

Választható fluor-szilikon vagy FKM belső rétegeléssel, az olajjal és savas üzemanyaggal szembeni ellenállás növelése érdekében. Igény esetén fém szerelvénnyel ellátott és peremezett végű csövek gyártását is vállaljuk.

Tesztelve

Saját fejlesztésű belső rendszer áll rendelkezésünkre a csövek élettartamának tesztelésére (ciklikus nyomás 0 és 3 bar között, folyamatos 220 Celsius fok hőmérséklet mellett a csövön belül és kívül.)

  • Fagyálló folyadék ellenállóság
  • Hossz és átmérő széles választéka
  • 90 fokig minden szögben elérhető
  • Nyomásállóság 3 bar-ig
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.