hu

Élelmiszeripari csövek

-
-50° celsius
+
+180° celsius

Hőmérséklet
tartomány

Általános alkalmazás

A SIC-nél minden élelmiszer szállításra használatos csövet szilikonnal rétegelt platina katalizátorból készítünk. Ennek eredménye egy egyedi anyag, amely nem lép kémiai kapcsolatba az étellel. Ez a tulajdonság nélkülözhetetlen az ételipar számára. Minden ételszállító szilikonunk minőségét FDA tanúsítvánnyal igazoljuk.

Ételszállító szilikonjaink a hajlékonyságon kívül remekül ellenállnak az időjárásnak, extrém hőnek, ózonnak és UV sugaraknak is. Termékeinket mind szerkezetileg, mind pedig alapanyagaiban kifejezetten ételekhez terveztük. Poliészter megerősítéseket használunk, hogy a csövek ellenálljanak a különböző nyomásszinteknek és hőmérsékletnek -50°C és +180°C között.

Tulajdonságok

Anyagok

Az elérhető legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, hogy az  ételipar igényeit és követelményeit ki tudjuk elégíteni. Annak érdekében, hogy megelőzzünk minden kémiai kapcsolatot az étel és a termék között, a csöveket szilikonnal rétegelt platina katalizátorral készítjük el.

FDA tanúsítvány

Az FDA egy amerikai szervezet, amely az élelmiszeripari folyamatokat szabályozza az egész világon. Minden termékünk, amelyet ételgyártó cégeknek értékesítünk, FDA engedéllyel rendelkezik.

  • Nincs kémiai reakció az étellel
  • 90 fokig minden szögben elérhető
  • Egyedi méretek
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.