hu

Definició

A már vulkanizálási eljáráson átesett, de még nem teljesen formatartó termékek kezelésére autoklávban kerül sor. Az autokláv számos iparág által használt technológia melynek keretében a még nem teljesen szilárd, de már vulkanizált gumitermékek egy magasnyomású, légmentesen lezárt, kemence-szerű forró térbe kerülek ahol elnyerik végső, stabil formájukat. Az autoklávban a megemelkedett nyomás miatt kitolódik az olvadáspont, így a magas hőhatás véglegessé teszi a vulkanizálási folyamatot és előállítja a végterméket.

Specifikáció

Egyes autokláv-technológiák lehetővé teszik nagyobb mennyiségű gumitermék vulkanizálását egy időben. A SIC Hungary saját tulajdonú, professzionális autoklávjainak termelési ciklusonként kiemelkedően nagy kapacitást tudnak ellátni. A horizontális autókláv belső átmérője 1500×3500 cm, a vertikális autokláv átmérője pedig 1600×3500 cm. Természetesen a kisebb méretű termékek nagyobb mennyiségben vulkanizálhatók egy termelési körben. Autoklávjaink maximális nyomásértéke 6 bar, maximális hőtűrése pedig 165 Celsius fok.

Szakértelem

Egyedülálló minőségű ipari autoklávunk olyan gumitermékek gyártására is alkalmas, melyeket különböző préstechnológiákkal nem lehetne előállítani. A lehető legtartósabb, megbízható minőség érdekében egyes termékeinket az autoklávból való eltávolítás után kezeljük, utógondozzuk. Tekintve, hogy az autoklávban használt szerszámok költsége nem magas, az autokláv technológia rendkívül költséghatékony megoldás a különböző iparágak számára.

Technológiai előnyök

Alkalmazás

Az autokláv technológia kiemelt szerepet tölt be a különféle gumicsövek gyártásában. A gumitermékek vulkanizálása mellett az autoklávok iparágspecifikusan más célokra is használhatók, úgymint prepreg kompozitanyagok gyártására, sterilizálásra, valamint más termelési folyamatokra is. Professzionális autokláv berendezésünk bérbe is vehető.

A SIC Hungary Gumiipari Kft. kiemelt tevékenysége az alábbi iparágak számara történő folyamatos gyártás, beszállítás:
Béreljen autoklávot!

Ha nem talál eladó autoklávot ipari termelése támogatásához, béreljen a SIC Hungary-tól!

Autoklávunk egy összetett és rendkívül értékes berendezés, melyet örömmel rendelkezésre bocsátunk bérleti konstrukcióban, technikus kollégánk kíséretében. A kiszállításon túl a beüzemelésben és működtetésben is örömmel segítünk.

Az Ön adatai

Név *
Ország *
Email *
Cím

Cégadatai

Név
Ország *
Cím
legfeljebb 1000 karakter
Kérjük, teljesen töltse ki az űrlapot!
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.