hu

Jogi nyilatkozat

Az általános szerződési feltételek vázolja a szabályokat és előírásokat, a SIC HUNGARY Kft. weboldalának használatához. SIC HUNGARY KFT elérhetősége:

Mária Tanya 2 , 
Pásztó, Nógrád 3060
Magyarország

A weboldalra történő belépéssel kérünk rá, hogy fogadja el teljes mértékben a teljes szerződési feltételeket. Ne folytassa a SIC HUNGARY Kft. weboldalának használatát, ha nem ért egyet az összes szerződési feltétellel.

Az alábbi megnevezések tartoznak bele, mint általános szerződési feltételek, adatvédelmi szabályzat, jogi nyilatkozat és kivétel nélkül az összes megállapodásban: “Ügyfél”, “Ön” és “Öné” Önre vonatkozik, arra a személyre, aki belép a weboldalra és ezzel elfogadja a vállalat általános szerződési feltételeit. “A Vállalat”, “magunk”, “mi”, “miénk”, a mi vállalatunkra vonatkozik. “csoport”, “csoportok”, vagy “mi”, vonatkozik az ügyfelekre és ránk is vagy csak az ügyfélre vagy ránk.  Az összes feltétel vonatkozik az ajánlatra, az elfogadott fizetési módokra, annak érdekében, hogy az ügyfélkezelés a legmegfelelőbb módon történhessen, legyen szó fix időtartamú hivatalos megbeszélésről vagy más egyéb jelentéséről a hivatalos találkozónak, amire az Ügyfélnek igénye van vagy más jelentését a találkozóra való szándék kifejezésére tiszteletben tartva a vállalat rendelkezéseit. Egyéb használata a fenti szaknyelvnek vagy más szavakkal helyettesítése egyes számban, többesszámban, nagy betűk használata és/vagy Ön vagy Önök felcserélhetők, tehát ugyanarra vonatkozik.

Szabadosság

Ha külön nincs megállapítva, a SIC HUNGARY KFT saját tulajdona minden szellemi tulajdonjog mely a tartalomhoz kapcsolódik. Minden szellemi tulajdonjog fenntartva. Előfordulhat, hogy Ön megtekint és/vagy kinyomtat oldalakat a https://sickft.hu –ról saját felhasználásra, az erre vonatkozó megkötéseket az általános szerződési feltételekben találja.

 Nem használhatja fel:

 • Újra megjelentessen anyagot innen: https://sickft.hu
 • Eladjon, kiadjon vagy továbbengedélyezzen anyagot innen: https://sickft.hu
 • Reprodukáljon, sokszorosítsa vagy másolja az anyagot innen: https://sickft.hu
Hiperhivatkozás a tartalmunkra
 1. Lehetséges, hogy az alábbi szerverek továbbirányítanak a weboldalunkra előzetes írásbeli engedély nélkül:
  • kormányhivatalok;
  • keresőmotorok;
  • hírportálok;
  • Interaktív könyvtár kiosztók, amikor listáznak minket a könyvtárba lehetséges, hogy összekapcsolnak a weboldalunkkal ugyanazon a módon, ahogyan hiperhivatkoznak más jegyzett cégek weboldalára és a rendszerre akkreditált vállalkozások csoportja elfogadja a kérelmét non-profit szervezeteknek, alapítványoknak, és jótékonysági gyűjtésekre szolgáló csoportoknak, amelyek előfordulhat, hogy hiperhivatkoznak a weboldalunkra.
 2. Ezek a szerverek előfordulhat, hogy a főoldalunkra továbbítanak közleményekhez vagy más weboldal portáljára, ameddig a hivatkozás (a) semmilyen módon nem félrevezető; (b) nem foglal magában tévesen támogatást, jóváhagyást vagy engedélyt a a kapcsolt csoporthoz vagy annak termékeihez és szolgáltatásaihoz és (c) megfelel a szövegkörnyezete a kapcsolt csoport oldalának
 3. Lehetséges, hogy fontolóra veszünk és engedélyezünk saját egyéni belátásunk szerint más kapcsolat kérelmet a következő típusú szervezeteknek:
  • általában ismert fogyasztói és/vagy üzleti információs források, mint a Kereskedelmi Kamara, Amerikai Autószövetség, AARP és Vásárlók Egyesülete
  • közösségi oldalak;
  • egyesületek vagy más csoportok jótékonysági képviseletben belefoglalva a jótékonysági adakozó oldalakat
  • online viszonteladók;
  • internet portálok;
  • könyvelés, jogi szaktanácsadó cégek, akiknek az elsődleges ügyfelei vállalkozások;és
  • oktatási intézmények és kereskedelmi egyesületek .

Engedélyezni fogjuk a kapcsolat kérelmet ezeknek a szervezeteknek, ha megállapítjuk, hogy: (a) a link nem vet kedvezőtlen fényt a megbízható üzletünkre (mint pl, kereskedelmi egyesületek vagy más szervezetek, akik egymásra épülő üzletet mutatnak be (b)a szervezetnek nincs elégtelen eredménye irányunkba (c) a megosztásból származó linkből származó előnyök felülírják a hátrányait (d) ahol a link benne van a szövegkörnyezetben az általános forrás megjelöléssel vagy egyébként összeférő szerkeszthető tartalommal egy hírlevélben vagy hasonló termékkel támogatja a szervezet küldetését.

 1. Ezek a szervezetek előfordulhat, hogy összekapcsolnak a főoldalunkkal, publikációkkal vagy egyéb weboldal információkkal, ameddig a link: (a) semmilyen módon nem félrevezető (b) nem foglal magában tévesen támogatást, jóváhagyást vagy engedélyt a a kapcsolt csoporthoz vagy annak termékeihez és szolgáltatásaihoz és (c) megfelel a szövegkörnyezete a kapcsolt csoport oldalának.

Ha Ön a 2-es paragrafusban említett szervezetek között szerepel és érdekeli a weboldalunkra linkelés, jelezze nekünk egy email küldésével az info@sickft.hu címre. Kérjük, hogy tartalmazza az email a nevét, az Ön szervezetének a nevét, kapcsolati információt (mint telefonszám és/vagy mail cím) csak úgy, mint a weboldal URL címét és egy listát azokról az URL címekről, amiket linkelni szeretne az oldalunkra. Az engedélyezés 2-3 hetet is igénybe vehet.

Engedélyezett szervezetek lehetséges, hogy hiperlinkelnek a weboldalunkra, mint a következők:

 A vállalatunk nevét használva; vagy

 • Állandó helymeghatározó forrást használva (Web cím) lesznek linkelve; vagy
 • Bármi egyéb forrást használva a weboldalunkról vagy tartalom linkelése, ami értelmet ad a szövegben és a formátumban a linkelt csoport oldaláról. Nem használható a SIC HUNGARY KFT’s logója, és egyéb illusztráció sem lesz engedélyezve kereskedelmi engedély megállapodás hiányában.
Beágyazott IFRAME-K

Előzetes helybenhagyás és írásos engedély nélkül, nem engedélyezzük weboldalunk elemeit beágyazni IFRAME kódban idegen oldalakra.

Elégedettségi Kötelezettség

Nem vállalunk felelősséget vagy kötelezettséget semmilyen tartalomra, ami megjelenik a weboldalunkon. Elfogadja, hogy nincs követelése és kártérítési kérése azzal szemben, ami az Ön weboldalán alapul vagy abból származik. Nem jeleníthetők meg olyan linkek egyik oldalán sem az Ön weboldalán vagy  olyan tartalmak amik rágalmazást tartalmaznak, obszcén vagy büntetendő jellegűek, vagy amik  harmadik fél jogait sértik, másokat nyugalmukban zavarhatnak.

Szerzői jog

Az oldal tulajdonosa Sic Hungary Kft. Az űrlap elemei és tartalma kizárólag a Sic Hungary Kft. beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók. A teljes oldal  a szerző kollektív munkája a szerkesztőségnek, de a jogai, természetesen nincsenek hatással az író jogaival az egyénileg vállalt munkákra.

Jogfenntartás

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor egyéni belátásunk szerint kérelmezzük minden link vagy részleges link eltávolítását, mely weboldalunkra mutat. Elfogadja, hogy azonnal eltávolít minden linket a weboldalunkról, amit kérelmezünk. Szintén fenntartjuk a jogot, hogy kiegészítsük az általános szerződési feltételeket és a linkelési szabályzatot bármikor. A weboldalunkra történő linkelés folytatásával, elfogadja, hogy köteles a linkelést az általános szerződési feltételeknek megfelelően végezni.

Linkek eltávolítása a weboldalunkról

Ha kifogásolhatónak talál linket, vagy linkelt weboldalt az oldalunkon, kapcsolatba léphet velünk. Figyelembe vesszük a kérelmet, de nem áll módunkban visszajelezni vagy válaszolni közvetlenül Önnek.

Igyekszünk gondoskodni arról, hogy biztosítsuk, hogy ezen a weboldalon található információk megbízhatóak legyenek,  nem tudjuk azonban garantálni a teljes pontosságát és azt sem tudjuk biztosítani, hogy a weboldal elérhető marad vagy, hogy a tartalma naprakész.

Jogi nyilatkozat

A maximális terjedelem az alkalmazandó törvények szerint megengedett. Kizárunk minden képviseletet, jótállást és feltételt ami összefügg a weboldalunkkal  és ennek a weboldalnak a használatával (beleértve, elévülés nélkül, minden garanciát amit maga után von a jog, tekintetbe véve a kielégítő minőséget, a célnak megfelelően és/vagy indokolt karbantartást és szakértelmet). A lemondásban semmi nem fogja:

 1. korlátozni vagy kizárni a mi vagy Ön felelősségét gondatlanságból történt halál vagy személyi sérülés esetén ;
 2. korlátozni vagy kizárni a mi vagy Ön felelősségét tisztességtelen vagy csalással történt megtévesztés esetén;
 3. korlátozni a mi vagy az Ön felelősségét bármilyen módon, ami nem engedélyezett az alkalmazható jogszabályok szerint; vagy kizárni valamennyit a mi vagy az Ön felelősségéből, ami nem kizárható az alkalmazható jogszabályok szerint

A korlátozások és a felelősség kizárások felsorolásra kerültek ebben a bekezdésben és másutt a jogi nyilatkozatban;(a) az előző bekezdés témaköre; és (b) minden felelősséget ami felmerülhet a jogi nyilatkozat alapján vagy  a jogi nyilatkozat kérdésével kapcsolatban, magában foglalva a felelősséget ami szerződésen kívüli károkozásra vonatkozik (gondatlanság) és szerződésszegés esetén a törvényes illetéket.

A weboldal, az információ összesége és a szolgáltatások tehermentesek, nem vállalunk felelősséget semmilyen jellegű  veszteségért vagy kárért.

 

Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.