hu
2019 szeptember 12, csütörtök

Új C-Frame préssekkel bővül a géppark

Már olvashatta hírlevelünkben, hogy gépparkunkat további C-Frame présekkel bővítettük, így gazdagítva szolgáltatásaink körét. Az új géppel akár egy méter széles profilok is könnyen megmunkálhatók, hosszúsági és súlybéli korlátok nélkül.

Mi a C-Frame prés?

A C-Frame prés nevét a prés keretének „C” alakjáról kapta. Segítségével a komplex csatlakoztató elemek, mint a kompressziós eljárással készült sarokelemek, gyártása lényegesen könnyebbé válik.

Mi teszi ezt a technológiát nagyszerűvé?

A C keretes prés esetében három oldalról is megközelíthetjük a munkafelületet, így az anyag be- és kirakodása sokkal kényelmesebb. Ezenkívül a három hozzáférési pont lehetővé teszi, hogy különböző méretű és alakú anyagokkal dolgozzunk. Egy C keretes géppel akár a legkomplexebb összekötő elemek gyártása is gazdaságos marad ellentétben az egyenes oldalú présekkel, ami lényeges szempont az árképzésnél. Ezzel a technológiával személyre szabott termékeket is roppant kedvező, kompetitív áron tudunk gyártani. Egyedi árajánlatért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Már alig várjuk, hogy megmutathassuk, mire képesek új gépeink!

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg!
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.