hu
2018 február 19, hétfő

Letettük lábnyomunk az MSV 2017-en

A múlt év őszen részt vettünk a Brno-i MSV 2017-en, amely Közép-Európa legnagyobb gépipari vására. Minden mérnöki ágazat a legmodernebb technológiával és legjobb szakemberekkel képviselteti magát. Számokban érzékeltetve is hatalmasnak tűnik a 1500 kiállító és 80000 látogató 59 országból, ami azonban egyedülállóvá és szakmailag kiemelkedővé teszi a kiállítást, azok a látogatok. Az érkezők döntő többségé komoly befolyással rendelkező döntéshozó iparágában, ebből adódóan nagyon értékes és előremutató ötletek születnek a szemináriumokon.

A 2017-es év hivatalos partnere India volt, ami egy nagyon izgalmas szemléletmódot tett hozza a kelet-európai folyamatainkhoz. A vásáron több iparágában meghatározó magyar vállalat, közöttük mi is reszt vettünk. A rendezvényről és részvételünkről a Magyar Installateur szaklap számolt be részletesen, ami a modern tervezői, szerelői szemléletmódra meghatározó befolyással bíró magazin hazánkban. A szakmai értékek mellett egy ilyen nívós esemény médiajelenléte is meghatározó, ezért büszkék vagyunk, hogy itt is letelhettük lábnyomunk. Az MSV 2017 nemcsak számos üzleti és szakmai lehetőséget adott, hanem megszilárdította elköteleződésünk a folytonos fejlődés fele.

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg!
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.