hu
2019 december 22, vasárnap

Kis lépések az iparágnak, nagy lépések a SIC-nek

Észrevett bármi változást az utóbbi időben telephelyünkön? Ha már régen járt nálunk, engedje meg, hogy egy rövid betekintést adjunk arról, min is dolgoztunk fáradhatatlanul az utóbbi időben. A tavalyi év során még inkább tudatosult bennünk, hogy  kiváló termékeket csak egy nagyon hatékony üzemben lehet előállítani, ezért arra törekszünk, hogy egy olyan zökkenőmentes gyártási folyamatot alakítsunk ki és tartsunk fent, ami ezt maximálisan elősegíti.

Új hűtőtérrel a magasabb minőségért

IMG_0736

Egy új, 25 m2-es hűtőtérrel egészítettük ki a gyártási folyamatunk, amelyet mindenek előtt a nyersanyagok edzésére használunk. Egyes speciális alapanyagok, például a szilikon, HNBR, viton és CR (más néven neoprén) különleges kezelést igényelnek, de megérik az extra fáradalmat, mivel ezek az anyagok elsőosztályú szerkezeti stabilitást biztosítanak. Az anyagok 15°C-on tartása elősegíti a textúra megőrzését, és ezáltal javítja a termék minőségét. Jelentős mennyiségben tartjuk ezeket a nyersanyagokat raktáron, hogy rövid gyártási ciklust és gyors kiszolgálást tudjunk biztosítani.

 

Új tető a fejünk felett

IMG_0731

 

Talán a leglátványosabb projektünk a korszerűsítés jegyében a telephelyünk tetőjének teljes cseréje volt. A hatékonyság növelése mellett a telephelyünk korszerűsítésére is jutott időnk a tavalyi év során, ami hosszú távon fogja szolgálni vállalatunk.

Új csarnokot szenteltünk a Just-In-Time termelésnek

Az évek során megtanultuk, hogy egy nagyszerű termék nemcsak kiváló szolgáltatásra épül, de ennek a megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben és megfelelő csomagolásban kell érkeznie. A hatékony logisztika a kkv szektor versenyképességének alapköve, hogy lépést tudjon tartani az iparággal, ezért folyamatos fejlesztésekre törekszünk. Ebben az évben egy komoly előrelépést tettünk ezen a területen, ugyanis üzemünket egy vadonatúj logisztikai létesítménnyel bővítettük, amelyet teljes egészében a Just-In-Time termelés megkönnyítése érdekében építettünk. A beruházás a legmodernebb anyagmozgató berendezések beszerzésére is kiterjed.

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg!
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.