hu
2020 március 16, hétfő

COVID-19

Tisztelt Partnereink, Ügyfeleink!

Az új koronavírus fertőzés (COVID-19) elterjedése alkalmából szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy üzemünk a megszokott nyitvatartási rendben, a szokásos körülmények között továbbra is működik és igyekszik kiszolgálni minden felmerülő igényt. A SIC-nél nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink, partnereink és dolgozóink egészségére és biztonságára, éppen ezért minden olyan higiéniai feltételt biztosítunk, amely elősegíti a vírus terjedésének megállítását.

Jelenleg a megszokott módon és minőségben működik üzemünk, és várjuk a kedves megrendelőink megkereséseit.

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 06:00-16:00

Szombat-vasárnap: Zárva

Bármilyen kérdés vagy ajánlatkérés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az megszokott elérhetőségek egyikén:

tel.: +36 32 563 040

email: info@sickft.hu

 

Az SIC-nél számos óvintézkedést vezettünk be az akadálymentes működés biztosítása, valamint a nálunk megforduló emberek egészségének megőrzése érdekében. Folyamatosan nyomon követjük a COVID-19 helyzet alakulását, és tájékoztatást nyújtunk arról, hogy a vírus mennyiben befolyásolja a termelésünket. Üzemünk vidéken helyezkedik el, és jelenleg semmilyen formában nem érintett vagy kapcsolódik fertőzésben érintett esethez. Ezen felül rendhagyó egészségügyi óvintézkedéseket is bevezettünk cégünknél, többek között lekorlátoztuk a külföldi üzleti utazásokat és fokozott rendszerességgel fertőtlenítjük a helyiségeket is.

 

Köszönjük, hogy a SIC-et választotta, szeretnénk biztosítani Önt afelől, hogy az elkövetkezendő időszakban is folytatódik a termelés. Természetesen kiemelt figyelemmet nyomon követjük a helyzet alakulását és a jövőben is tájékoztatást nyújtunk az esetleges változásokról. A már megszokott minőségben, a megszokott rendben rendelkezésre állunk, bármilyen változás esetén pedig azonnal frissítjük weboldalunkat a COVID-19-et érintően.

 

Üdvözlettel,

A SIC csapata

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg!
Minőség és profizmus a gumigyártásban 1936 óta
Ipari gumitermékre van szüksége? Vegye föl a kapcsolatot a SIC szakembereivel! Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk.